Zoek jij voor je evenement sponsors? En lijkt het je leuk om STAPP Horse nog bekender te maken?

Wie weet sluiten jouw plannen wel goed aan en kunnen wij iets voor elkaar betekenen. 

Laat ons weten wat je voor ogen hebt. Om je plannen goed te kunnen beoordelen, hebben wij in ieder geval de volgende informatie nodig: 

  • Datum event
  • Aantal en leeftijden deelnemers
  • Locatie
  • Wat verwacht je van ons?
  • Wat kun jij voor ons betekenen?

Wij stellen het op prijs als je de tijd wilt nemen om deze vragen te beantwoorden. Wij kunnen helaas je aanvraag niet in behandeling nemen, als er informatie ontbreekt. 

Daarnaast willen wij je vragen om na te denken over hoe communicatie-uitingen zoals fotografie, social media meldingen en vermeldingen tijdens het event weergegeven kunnen worden voor @stapp.horse.

Wat kunnen jullie ons na afloop van het event toesturen om een goed beeld te krijgen van de dag?

Eigenlijk alle relevante informatie om hier een goed beeld over te krijgen.

Het proces   

Nadat wij alle informatie hebben ontvangen, gaan wij beoordelen of we een match vinden. Indien dit het geval is, zullen wij contact met jullie opnemen. Houd hierbij rekening met een doorlooptijd van circa 2 weken. Mocht je na deze periode nog geen bericht hebben ontvangen, kun je ervan uitgaan dat wij op dit moment geen mogelijkheden zien om te ondersteunen.

Dit hoeft niet te betekenen dat je plan niet goed genoeg voor ons is. Het kan zijn dat wij aan onze limiet zitten en daarom geen ruimte meer beschikbaar hebben. Dan kun je het bij een volgende editie zeker opnieuw proberen.

Wij willen jullie alvast bedanken voor de interesse in STAPP Horse als sponsor!

Contact form

Additional text for contact form.

Heb je een vraag?

Neem contact op door ontstaand formulier in te vullen.