Ontdek de wereld van STAPP

Welkom bij STAPP, waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen om sokken te creëren die voldoen aan de behoeften van professionals en avonturiers over de hele wereld. Onze sokken belichamen onbetwistbare kwaliteit, functionaliteit en technologieën die resulteren in uitmuntende prestaties en comfort, of je nu aan het werk bent, aan het wandelen bent, of gewoon van het leven geniet.

STAPP [red]: De Kracht van Twintig Keer Sterker

STAPP [red] is al tientallen jaren de favoriete keuze voor professionals in diverse vakgebieden. Met een materiaalkwaliteit die twintig keer sterker is dan andere sokken op de markt, bieden ze een ongeëvenaarde duurzaamheid zonder in te leveren op comfort. Ontdek onze zes verschillende soorten sokken in de STAPP [red]-collectie, elk ontworpen voor specifieke toepassingen, en ervaar zelf de kwaliteit, comfort en topprestaties die synoniem staan voor STAPP [red].

Techno-serie: Technologische Innovatie voor Professionals

Voor professionals die topprestaties eisen, biedt onze Techno-serie de ultieme keuze. Met technologische kracht die twintig keer sterker is, bevatten deze sokken hoogwaardige garens zoals ThermoLite®, Coolmax®, Coolmax® EcoMade en Cordura® om aan de specifieke eisen van elke drager te voldoen. Ervaar comfort en prestaties gecombineerd in vijf technisch geavanceerde stijlen, elk ontworpen voor verschillende behoeften op de werkvloer.

STAPP [active]: Voor de Buitensportliefhebber in Jou

Voor de serieuze buitensporters zijn er de STAPP [active] sokken, zorgvuldig ontworpen met intensieve buitenactiviteiten in gedachten. Met perfecte anatomische pasvorm, uitstekende schokdemping en ventilatiekanalen, voorkomen onze sokken blaarvorming en bieden ze optimale ondersteuning en bescherming tijdens elke activiteit in de buitenlucht.

STAPP [yellow]: De IJzersterke Basiscollectie voor Vakmensen

De STAPP [yellow]-collectie biedt een solide basiscollectie werksokken voor vakmensen, met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Ontworpen voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit, bieden onze Yellow sokken de juiste ondersteuning voor elke situatie op de werkvloer.

Ontdek onze Innovatieve Technologieën: Coolmax®,Coolmax® EcoMade, ThermoLite®, Cordura®, en meer

Met geavanceerde technologieën zoals Coolmax®,  Coolmax® EcoMade, ThermoLite®, Cordura®, en meer. Onze sokken bieden niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook duurzaamheid, vochtregulatie en bescherming tegen ongewenste geuren en bacteriën. Vertrouw op de kwaliteit en innovatie van STAPP sokken, gecertificeerd met Oeko-Tex, voor een comfortabele, duurzame en milieubewuste keuze.

Kies vandaag nog voor STAPP sokken en maak van elk avontuur een succes.