STAPP COOLMAX ® EcoMade wandel- én werksokken

STAPP COOLMAX ® EcoMade wandel- én werksokken
Kom de wintermaanden zo goed mogelijk door en kies voor de wandel- én werksokken van COOLMAX ® EcoMade. Deze sokken hebben comfort hoog in het vaandel staan, zo ben je altijd verzekerd van droge en koele voeten.

COOLMAX ® EcoMade is geïntegreerd in de STAPP Boston Eco All-Season lijn, geschikt als wandel- én werksokken. Of je actief bent in de buitenlucht of druk aan het werk in het magazijn, met STAPP Boston Eco All-Season sokken ben je goed uitgerust.

Bij STAPP wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Wij zijn er trots op dat de STAPP Boston Eco All-Season vervaardigd is van 100% gerecyclede materialen. 

Wij raden je aan om de sokken eerst te wassen voor gebruik. Zo ben je er zeker van dat de pasvorm goed is én gaan de sokken langer mee. 

Eigenschappen van de COOLMAX ® EcoMade:

Zweetgeurpreventie: Dankzij een antibacterieel middel op basis van zilverionen wordt de groei van bacteriën tegengegaan, wat onaangename zweetgeuren voorkomt.

Sneldrogend en temperatuur regulerend: COOLMAX® EcoMade heeft uitstekende vocht afvoerende eigenschappen, waardoor het snel droogt terwijl het tegelijkertijd de lichaamstemperatuur reguleert. Dit zorgt voor een aangenaam droog gevoel, zelfs tijdens intense activiteiten.

Comfortabel en lichtgewicht: Het lichte materiaal van COOLMAX® EcoMade biedt comfort zonder extra gewicht toe te voegen, waardoor je vrij en onbelemmerd kunt bewegen.

Voorkomt voetaandoeningen: Door zweet effectief af te voeren van de voeten, vermindert COOLMAX® EcoMade het risico op aandoeningen zoals voetschimmel, waardoor je voeten gezond blijven, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Voordelen van de COOLMAX ® EcoMade op een rijtje:

  • Duurzaam
  • Droge en koele voeten
  • Goede pasvorm

Wil je graag meer weten over COOLMAX® EcoMade? Klik dan hier:  

COOLMAX® EcoMade.