STAPP COOLMAX® garen: voor werk- én wandelsokken

STAPP COOLMAX® garen: voor werk- én wandelsokken

Bij STAPP zijn we altijd op zoek naar manieren om onze sokken nog beter te maken, zodat jij het beste uit je dag kunt halen, of je nu op het werk bent of geniet van een stevige wandeling in de natuur. Daarom zijn we verheugd om ons assortiment uit te breiden met sokken die gebruikmaken van COOLMAX® garen, een geavanceerde polyestervezel die speciaal is ontwikkeld om jou droog en comfortabel te houden, ongeacht de omstandigheden.

Met STAPP werk- én wandelsokken met COOLMAX® garen ben je altijd klaar voor wat de dag ook brengt. Comfort, prestaties en duurzaamheid komen samen in elk paar, omdat wij geloven dat je sokken net zo hard moeten werken als jij.

COOLMAX®: Innovatie voor optimaal comfort

COOLMAX® staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen die sporters droog en fris houden tijdens hun activiteiten. Laten we eens kijken naar wat deze vezel zo bijzonder maakt:

Zweetgeurpreventie: Dankzij een antibacterieel middel op basis van zilverionen wordt de groei van bacteriën tegengegaan, wat onaangename zweetgeuren voorkomt.

Sneldrogend en temperatuur regulerend: COOLMAX® heeft uitstekende vocht afvoerende eigenschappen, waardoor het snel droogt terwijl het tegelijkertijd de lichaamstemperatuur reguleert. Dit zorgt voor een aangenaam droog gevoel, zelfs tijdens intense activiteiten.

Comfortabel en lichtgewicht: Het lichte materiaal van COOLMAX® biedt comfort zonder extra gewicht toe te voegen, waardoor je vrij en onbelemmerd kunt bewegen.

Voorkomt voetaandoeningen: Door zweet effectief af te voeren van de voeten, vermindert COOLMAX® het risico op aandoeningen zoals voetschimmel, waardoor je voeten gezond blijven, zelfs tijdens langdurig gebruik.

COOLMAX® voor werk en wandelingen

Of je nu een lange dag op het werk hebt of geniet van een avontuurlijke wandeling in de natuur, COOLMAX® sokken van STAPP zijn dé perfecte metgezel. De duurzame sokken zijn ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl hun vermogen om vocht af te voeren je comfortabel houdt, ongeacht de activiteit.

Wil je meer weten over COOLMAX® en hoe het jou kan helpen om comfortabel te blijven tijdens al je avonturen? Klik dan op deze link: COOLMAX.